FKMS RADIO KNJAŽEVAC

„Super junaci“ – i roleri i skijanje

21/05/2020
rr8
Dečja akademija sprorta ''Super junaci'' prima nove članove za sekciju skijanja na rolerima; treninzi tokom leta u saradnji sa Ski klubom Midžor.

Dečija akademija sprorta ”Super junaci”, u saradnji sa Ski klubom “Midžor” organizuje upis novih članova za vežbanje skijaške discipline na rolerima (Inline alpine slalom). Treninzi će se održavati na mesečnom nivou, tri do četiri termina nedeljno. Mogu se prijaviti deca koja već vladaju osnovnom tehnikom vožnje rolera. Grupe će brojati manji broj dece, uz poštovanje  svih zdarvstvenih mera koje su propisane od nadležnih službi.

Termini i mesto treninga, biće dogovoreni nakon formiranja grupa.

Inline Alpine Slalom je disciplina na rolerima, nastala radi usavršavanja skijaške tehnike u vreme kada nema snega i kada takmičari nisu na glečerima, ili nemaju mogućnosti da treniraju na skijalištima koja rade tokom cele godine.

Kontakt telefon za sve zainresovane je: 0692448096.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt