FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Svi za Niš!

01/11/2019
pioniri radnički 8
Pioniri i petlići Timočanina ovog vikenda biće gosti Kopernikus Železničara, dok se kadeti, takođe u gostima, sastaju sa drugom ekipom Real Niša.

Sve tri takmičarske selekcije Fudbalskog kluba Timočanin koje nastupaju u Prvoj ligi RIS-a za mlađe kategorije tokom vikenda igraće utakmice u Nišu.

U 12. kolu lige pionira i petlića, mladi knjaževački fudbaleri biće u nedelju gosti Kopernikus Železničara. Utakmica pionira zakazana je za 9 časova i 30 minuta, dok će petlići igrati od 11,30. Uoči ovog kola Timočaninovi pioniri na tabeli, u konkurenciji 16 ekipa, zauzimaju 7. mesto sa 18 bodova. Petlići su na 13. poziciji sa 7 osvojenih bodova.

Ovog vikenda u Nišu gostuju i Timočaninovi kadeti. Njih sutra, od 14,30, očekuje utakmica sa drugom ekipom Real Niša. Knjaževački mladi fudbaleri u dosadašnjem delu šampionata sakupili su 13 bodova i na tabeli Prve kadetske lige zauzimaju sedmo mesto.


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt