FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Teniski turnir “Timočka krajina OPEN 2019” ovog vikenda u Knjaževcu

24/05/2019
IMG-53682545831926ee9fb52d09818acb6e-V
Turnir 1. kategorije "Timočka krajina OPEN 2019" za devojčice i dečake do 14 godina biće prvi put održan od 25. do 27. maja 2019. godine, i to u dva kluba i u dva grada: devojčice će igrati u TK Magnet u Knjaževcu (na 4 terena), a dečaci u TK As Timok u Zaječaru (na 3 terena).
Turnir se igra u okviru kalendara Teniskog saveza Srbije i očekuje se dolazak oko šezdesetak dece-takmičara iz cele Srbije.
Organizatori u Zaječaru i Knjaževcu će se potruditi da turnir ostane u lepom sećanju svim učesnicima i njihovim roditeljima, a izdvajamo izuzetno vredne nagrade koje je pripremio TK Magnet iz Knjaževca na najbolje učesnice turnira.

Sve polufinalistkinje turnira Timočka krajina OPEN u TK Magnet dobiće na poklon vikend, za jedno dete u pratnji jednog roditelja u hotelu „Stara planina“ na Staroj planini. Napominjemo da nagrada važi samo za turnir devojčica u TK Magnet.

TK Magnet je za sve učesnice turnira obezbedio nagrade (majice sponzora kluba – Ferguson, diplome, šolje sa natpisom kluba i plakete za sve učesnice turnira). Sponzor svih nagrada je Opština Knjaževac, sa kojom klub ima odličnu saradnju, i koja pruža veliku podršku razvoju malih knjaževačkih tenisera.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt