FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Teniski turnir u Knjaževcu

02/10/2019
tenis 8
Na takmičenju deojčica i dečaka do 14 godina, od domaćih predstavnika najuspešnija je bila Sofija Krstić koja je pobedila u dubl konkurenciji, dok je u singlu zauzela treće mesto.

Teniski klub Magnet i grad Knjaževac prethodnog vikenda bili su domaćini najboljim mladim teniserima iz regiona i Srbije. Održan je turnir za dečake i devojčice do 14 godina II kategorije iz zvaničnog kalendara Teniskog saveza Srbije.

Od domaćih takmičara najbolji rezultat je postigla Sofija Krstić koja je u singl konkurenciji osvojila treće mesto, a u dublu, u paru sa Marijanom Ilić iz Kruševca, osvojila prvo mesto savladavši u finalu prve nosioce Elenu Milutinović i Miu Milisavljević.

Solidne rezultate ostvarili su i Dušan Grujić kome je pripalo treće mesto, kao i Marija Kukić koja je takmičenje završila na petom mestu.

U muškoj konkurenciji pobednik turnira je Nikola Jović iz Teniske akademije Živković iz Niša koji je u finalu bio bolji od Danila Jovanovića iz As Timoka iz Zaječara, dok je kod devojčica pobednica Elena Milutinović iz Kragujevca pošto je u finalu savladala Miu Milisavljević  iz Soko banje.

Na turniru su učestvovali takmičari iz Niša, Kragujevca, Zaječara, Kruševca, Soko banje, Babušnice, Knjaževca, kao i jedna takmičarka iz Rusije.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt