FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Testiranje potencijalnih reprezentativki

06/12/2019
rep 8
Kandidatkinje za pionirsku odbojkašku reprezentaciju Srbije iz klubova sa područja Timočke krajine okupiće se na treningu u Knjaževcu u nedelju, 8. decembra.

Knjaževac će u nedelju biti pravi odbojkaški centar ovog dela Srbije. U našem gradu održava se testiranje mladih odbojkašica, kandidatkinja za pionirsku reprezentaciju Srbije. Najtalentovanije odbojkašice iz klubova sa područja Timočke krajine, devojčice rođene 2006. i mlađe, okupiće se u sali Tehničke škole u 12 časova.

Treningom će rukovoditi Nemanja Zekić, selektor pionirske reprezentacije Srbije zajedno sa saradnicima iz stručnog štaba, a prema najavama, testiranjem će biti obuhvaćeno dvadesetak najtalentovanijih odbojkašica iz klubova koje „pokriva“ Međuokružni odbojkaški savez Zaječar.

Odluka Odbojkaškog saveza Srbije da Knjaževac bude domaćin ovakvog događaja predstavlja veliko priznanje za knjaževački odbojkaški klub. Podsetimo, naš grad i Odbojkaški klub već su bili organizatori okupljanja kandidatkinja za pionirsku reprezentaciju Srbije početkom decembra prošle godine.

Od početka oktobra, testiranjima i treninzima na području čitave Srbije obuhvaćeno je preko 300 talentovanih odbojkašica iz više od 50 klubova.

Odbojkaški klub Knjaževac imaće svog predstavnika i u muškom sastavu pionirske reprezentacije Srbije. Petar Aleksić, član knjaževačkog kluba, dobio je poziv za učešće na pripremama odbojkaške reprezentacije Srbije od 13. do 15. decembra u Beogradu.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt