FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Timočanin favorit protiv Jedinstva

08/11/2019
zagrevanje 8
Knjaževačka ekipa „juri“ peti trijumf ove jeseni u Srpskoj ligi; gosti iz Bošnjaca pri dnu tabele, pa je nedeljna utakmica idealna prilika da Timočanin osvoji bodove.

Fudbalski šampionat Srpske lige istok tokom vikenda nastavlja se utakmicama 13. kola. Timočanin će u nedelju biti domaćin ekipi Jedinstva iz Bošnjaca i biće to prilika da Knjaževčani poprave bodovni učinak i plasman na tabeli.

Uoči gostovanja u Knjaževcu, Jedinstvo je na začelju tabele – zauzima 14. mesto sa 10 osvojenih bodova. Situacija u Timočaninu neuporedivo je bolja – Knjaževčani su do sada sakupili 17 bodova i nalaze se u sredini tabele, trenutno na 7. poziciji.

Utakmica na gradskom stadionu igra se u nedelju od 13 časova i 30 minuta.

Posle 12 odigranih kola na tabeli Srpske lige istok vodi Jagodina sa 29 bodova, OFK Sinđelić je drugi sa 25, a Budućnost treća sa 23 boda. Na samom dnu tabele poslednja dva mesta zauzimaju Trstenik i Temnić sa 4, odnosno 3 boda.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt