FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Timočanin u Leskovcu – za nastavak uspešne serije

13/09/2019
derbi tmč -tmk 8
Knjaževčani imaju dve uzastopne pobede u Srpskoj ligi, a seriju dobrih rezultata pokušaće da nastave na gostovanju Dubočici.

Utakmicama 5. kola nastavlja se fudbalski šampionat Srpske lige istok. Posle izvanredne pobede protiv Jagodine u prethodnom kolu, fudbaleri Timočanina sa mnogo optimizma očekuju naredni meč. Njihov rival u ovom kolu biće ekipa Dubočice koja je veoma ambiciozno ušla u novu sezonu, ali je u prva četiri kola već doživela dva poraza, a zbog administrativnih propusta u prethodnoj sezoni, startovala je sa minusom od tri boda, tako da se trenutno nalazi tek na 12. mestu. To, međutim, ne znači da knjaževačku ekipu očekuje lak posao i ukoliko žele da se neporaženi vrate sa ovog gostovanja igrači Timočanina moraće da pruže maksimum. Utakmica Dubočica – Timočanin igra se u subotu u Leskovcu od 16 časova.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt