FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Timočanin u subotu sa Timokom, u sredu u Kruševcu

14/02/2020
derbi tmč -tmk 8
Narednih dana fudbaleri Timočanina proveriće formu u mečevima sa komšijama iz Zaječara, kao i sa superligašem Napretkom u gostima.

Fudbaleri Timočanina nastavljaju pripreme za prolećni deo takmičenja u Srpskoj ligi istok. Do sada je knjaževačka ekipa odigrala dve pripremne utakmice – sa Hajduk Veljkom u Negotinu i protiv niškog Radničkog na svom terenu.

U narednih nekoliko dana planirano je da se trenutne mogućnosti provere protiv Timoka i Napretka. Komšije iz Zaječara Timočanin će ugostiti u subotu, 15. februara, a utakmica na gradskom stadionu igra se od 12 časova.

Da će Timočanin tokom ovih priprema biti u prilici da odigra utakmicu sa superligašem iz Kruševca najavljeno je još pre desetak dana, ali je u međuvremeno promenjeno i vreme i mesto odigravanje meča. Umesto u utorak u Knjaževcu, kako je prvobitno saopšteno, utakmica Napretka i Timočanina igraće se u sredu, 19. februara, u Kruševcu.

Prolećni deo fudbalskog prvenstva Srpske lige istok počinje 7. ili 8. marta, u zavisnosti od termina u kojima klubovi nastupaju. Timočanin će prvu utakmicu za bodove igrati u nedelju, 8, marta, na svom terenu sa Radanom iz Lebana.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt