FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Timočanin zimuje na +2

26/11/2018
logo timočanin
Knjaževački fudbaleri pobedom protiv Bukovika osvojili su titulu jesenjeg šampiona i u nastavak sezone ulaze sa dva boda više od Moravice.

Utakmicama 15. kola minulog vikenda završen je jesenji deo šampionata fudbalske Zone istok. U poslednjem kolu Timočanin je na svom terenu lako i ubedljivo savladao ekipu Bukovika iz Ražnja rezultatom 4:0. Ovaj trijumf bio je dovoljan za osvajanje jesenje titule što je i bio jedan od najvažnijih ciljeva zacrtanih na početku sezone.

„Zadovoljan sam onim što su moji igrači pokazali u većem delu jesenje polusezone. Iako smo pred kraj jeseni imali velikih kadrovskih problema, uspeli smo da ovaj deo šampionata završimo na prvom mestu, tako da u nastavk ulazimo sa dva, odnosno pet bodova više u odnosu na najbliže pratioce. U dogovoru sa upravom kluba, tokom zimske pauze trebalo bi da dodatno pojačamo igrački kadar, jer ako želimo naredne sezone u Srpsku ligu, već na proleće moramo biti spremni za viši rang takmičenja“, izjavio je Goran Đukić, trener Timočanina.

Prvi deo šampionata fudbaleri Timočanina završili su sa 35 osvojenih bodova, dva više od najbližeg pratioca Moravice, odnosno pet više od Hajduk Veljka i Timoka, koji su jesen završili na trećem i četvrtom mestu. Posle zimske pauze, Timočanin će u odbranu jesenje titule krenuti utakmicom na svom terenu protiv fudbalera Slatine.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt