FKMS RADIO KNJAŽEVAC

TOC raspisao poziv za POMAK transformer – program namenjen preduzetnicima, mikro, malim i srednjim preduzećima

19/12/2019
Timocki-omladinski-centar-Program-POMAK-transformer
Timočki omladinski centar raspisao je poziv za preduzetnike, mikro, mala i srednja preduzeća iz Zaječarskog i Borskog okruga za učešće u programu POMAK transformer.

 

 

Cilj programa je da odabrani preduzetnici dobiju znanja koja će im pomoći u boljem i uspešnijem poslovanju, ali i da pored toga dobiju priliku da u radu sa ekspertima dobiju paket usluga u ukupnoj vrednosti od 3500 evra za svako preduzeće, i to besplatno.

Obuka će obuhvatiti niz treninga na teme: prodaja i unapređenje iskustva korisnika/kupaca, digitalni marketing, vizuelni identitet, odgovorno poslovanje – cirkularna ekonomija, računovodstveno i finansijsko unapređenje, predstavljanje programa finansijske podrške, lean i agilna metodologija poslovanja i design thinking. Treninzi će se odžavati svakog vikenda počev od 1. februara 2020. do 21. marta.

Teme koje će biti obuhvaćene obukom su veoma važne u procesu digitalne transformacije poslovanja, koja je neophodan parametar da bi se osigurala konkuretnost i finansijski napredak jednog preduzeća.

Preduzetnici i mikro, mala i srednja preduzeća koji budu uspešno završili svih osam treninga u okviru obuke, imaće mogućnost da se kvalifikuju za Program mentorstva u trajanju od 6 mesec, od aprila do oktobra 2020. godine.

Rok za prijavu na program obuke je do 10. januara 2020. godine.

Opširnije na linku.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt