FKMS RADIO KNJAŽEVAC

TOOK: Projekat “Akademija omladinskog turizma”

21/10/2019
Capture
Turistička organizacija opštine Knjaževac, u partnerstvu sa organizacijom “Srbija za mlade” organizovaće u četvrtak, 24. oktobra," lnfo dan", prvu aktivnost u realizaciji projekta “Akademija omladinskog turizma. Prezentacija projekta zakazana je za 13:00 časova, u šah sali Doma kulture. 

Iz TOOK-a pozivaju sve zainteresovane da uzmu učešće u ovom projektu i napominju da je projekat namenjen mladima 18-35 godina starosti, pojedincima i timovima, svima onima koji žele da se bave turizmom i preduzetništvom.

Akademija omladinskog turizma je projekat osmišljen kao preduzetnički događaj kroz koji će pojedinaci i timovi dobiti priliku da razvijaju svoje preduzetničke ideje uz pomoć nekih od najistaknutijih stručnjaka na polju turizma i kreativnih industrija u Srbiji. Cilj je ohrabriti mlade da svoje ideje sprovedu u delo uz pomoć mentorske i logističke podrške preduzetnika koju su već prošli sličan put i uspeli u svojim idejama, kao i uputiti na potencijalne finansijske fondove koji taj put mogu olakšati.

Najbolje preduznetničke ideje će dobiti podršku stručnog tima organizacije “Srbija za mlade”. Po završetku implementacionog perioda projekta, pobedničke ideje biće uključene u mrežu organizacije i u ponudu destinacije.

Projekat se realizuje uz podršku Ministarstva omladine i sporta Rebpublike Srbije.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt