FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Trebič i Knjaz igraju derbi Okružne lige

22/08/2019
podvis 8
Ekipe koje su na startu sezone ostvarile ubedljive pobede sastaju se međusobno u nedelju u Sokobanji.

Fudbalski šampionat Okružne lige za vikend se nastavlja utakmicama 2. kola. Derbi je na programu u nedelju u Sokobanji. Sastaju se ekipe koje su veoma ubedljivim pobedama počele novu sezonu. Trebič, koji je u Minićevu slavio 5:0, dočekaće ekipu OFK Knjaza, koja je u lokalnom derbiju sa 4:0 prethodnog vikenda savladala PRO Rudar.

Zanimljivost rasporeda takmičenja je činjenica da, osim u prvom kolu, u nastavku sezone svi predstavnici knjaževačke opštine istovremeno gostuju (kao što će biti slučaj ovog vikenda) ili su domaćini, kao što će to biti slučaj u 3. kolu i dalje tokom jeseni.

Od naših ekipa u subotu nastupa samo minićevska Sloga koju očekuje izuzetno teško gostovanje u Lubnici protiv Radničkog. Pored derbija u Sokobanji, u nedelju fudbaleri PRO Rudara putuju u Osnić, kalanski Midžor biće gost Velike Jasikove, dok se ekipa Omladinca iz Grezne sastaje sa Kosovom u Zvezdanu.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt