FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Turistički potencijali Knjaževca na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

20/02/2020
baner_turizam_2019_1200_v3_srp-1200x403-1
Nakon dva, više nego uspešna, nastupa na sajmovima turizma u Beču i Sofiji, Turistička organizacija opštine Knjaževac, prezentovaće turističku ponudu knjaževačkog kraja na domaćem sajmu.

Knjaževac će svoje kulturne i turističke potencijale predstaviti na Beogradskom Sajmu turizma, koji se ove godine po 42. put održava od 20. do 23. februara. U poslednjoj deceniji održava se i Sajam ugostiteljske opreme, a uporedo se organizuje i Međunarodni sajam vina. Knjaževac, među 900 izlagača na ovoj prestižnoj sajamskoj manifestaciji ima čime da se predstavi, ističu iz TOOK-a.

Beogradski sajam turizma, najveći  je u jugoistočnoj Evropi, nudi povećanje vidljivosti naše opštine, sa posećenošću od oko 65.000 ljudi, 12.500 poslovnih posetilaca, izlagača iz 50 zemalja.

Sajam se održava pod sloganom ”Put pod noge”, a zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma je Egipat. Prvi put ove godine na sajmu će se predstaviti Šri Lanka, Slovačka i Kenija.

Turistička organizacija opštine Knjaževac predstaviće celokupnu turističku ponudu na svom štandu u Hali br. 4. sve vreme trajanja sajma.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt