FKMS RADIO KNJAŽEVAC

U četvrtak Opštinsko veće

13/11/2019
veće 8
Većina tema sednice zakazane za 14. novembar odnosi se na poljoprivredu; očekuje se usvajanje Predloga konkursa za subvencije proizvođačima višanja.

Za četvrtak, 14. novembar, zakazana je 126. sednica Opštinskog veća. Na dnevnom redu je osam tačaka, a većina se odnosi na teme iz poljoprivrede. Kako je na prethodnoj sednici Skupštine opštine najavio Milan Đokić, predsednik opštine, članovi Opštinskog veća razmatraće i usvojiti Predlog konkursa za dodelu subvencija za ostvarenu vrednost proizvodnje višanja iz sredstava budžetskog fonda za razvoj poljoprivrede u opštini Knjaževac u 2019. godini.

Pored toga, na sednici Opštinskog veća biće razmatran Predlog odluke o raspisivanju oglasa o davanju u zakup i na korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini, Predlog odluke o raspodeli sredstava za zasnivanje zasada pod medonosnim biljem, kao i Nacrt odluke o pijaci.

Sednica se održava u sali Opštinskog veća od 10 časova.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt