FKMS RADIO KNJAŽEVAC

U odbojci ništa novo, pet od pet

03/03/2020
knjaževačke odbojkašice 8
Seniori i seniorke Knjaževca savladali borski Viner; na gostovanju u Sokobanji pobedili pioniri, pionirke i mlađe pionirke.

Prolećni deo odbojkaškog šampionata Međuokružne lige u seniorskoj konkurenciji počeo je minulog vikenda. Na startu drugog dela sezone seniorski sastavi Odbojkaškog kluba Knjaževac bili su maksimalno uspešni protiv Vinera – goste iz Bora rezultatom 3:0 pobedili su i odbojkaši i odbojkašice Knjaževca.

U nastavku takmičenja u Međuokružnoj ligi mlađih kategorija tri selekcije knjaževačkog kluba gostovale su u Sokobanji i sve tri su pobedile. Pioniri i mlađe pionirke Knjaževca sa po 3:0 savladali su vršnjake Ozrena, dok je naša ekipa pionirki bila bolja od odgovarajućeg sastava Ozrena rezultatom 3:1.

Narednog vikenda knjaževačke mlađe selekcije nastupaju na domaćem terenu. U subotu u Tehničkoj školi sa vršnjacima Timoka pioniri će igrati od 12, mlađe pionirke od 14, a pionirke od 16 časova.

Odbojkašice i odbojkaši Knjaževca koji se takmiče u seniorskim ligama narednog vikenda po rasporedu su slobodni.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt