FKMS RADIO KNJAŽEVAC

U petak sednica Opštinskog veća

04/07/2019
veće 8
Izveštaj o realizaciji programa uređenja građevinskog zemljišta opštine Knjaževac u prethodnoj godini biće jedna od tema sutrašnje sednice.

Za petak, 5. jul, zakazana je 110. sednica Opštinskog veća. Na dnevnom redu je 11 tačaka, a većnici će, pored ostalog, razmatrati Izveštaj Preduzeća za razvoj, urbanizam i izgradnju o realizaciji Programa uređenja građevinskog zemljišta opštine Knjaževac u 2018. godini.

Tema rasprave biće i Predlog odluke o raspodeli sredstava po sprovedenom Konkursu za izbor korisnika za dodelu subvencija za povećanje pčelinjih društava iz sredstava Budžetskog fonda za razvoj poljoprivrede opštine Knjaževac za 2019. godinu, zatim Mišljenje o Pravilniku o organizaciji i sistematizaciji poslova u Narodnoj biblioteci „Njegoš“, kao i Predlog odluke o izmeni i dopuni odluke o upravljanju komunalnim otpadom.

Sednica Opštinskog veća održava se sutra od 10 časova.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt