FKMS RADIO KNJAŽEVAC

U toku infrastrukturni radovi na više lokacija u opštini

03/10/2019
vesti_2019_Oktobar_bircanin
Aktivnosti na rehabilitaciji saobrćajnica nastavljene su danas asfaltiranjem ulice Ilije Birčanina. Radove je sa Mladenom Radosavljevićem, direktorom Preduzeća za razvoj, urbanizam i izgradnju i svojim saradnicima obišao predsednik Opštine Milan Đokić.

Prateći aktivnosti na realizaciji programa rekonstrukcije saobraćajnica u knjaževačkoj opštini, predsednik Opštne Milan Đokić obišao je radove na asfaltiranju ulice Ilije Birčanina, u neposrednoj blizini Zdravstvenog centra.

”Velika akcija asfaltiranja je u toku, radiće se i narednih dama, ali ne samo u gradu, već i u selima, kako na saniranju udarnih rupa, tako i na asfaltiranju čitavih deonica i uređenju seoskih domova. Posao u Bučju je završen, radi se u Debelici, očekuje nas uređenje prostora ispred hotela u Kalni, kao i ispred doma u Dubravi. Pred nama je intenzivna građevinska jesen”.

Radovi na asfaltiranju, sanaciji i rekonstrukciji ulica u gradu i lokalnih puteva prema selima, nastavljaju se u ulici Tihomira Đorđevića, a u planu je i krpljenje udarnih rupa na putu prema Ćuštici.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt