FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Učenici Tehničke škole na profesionalnoj praksi u hotelima na Staroj planini

11/07/2019
tehnička
Zahvaljujući saradnji Tehničke škole sa SP Resortom, učenici II/4 i III/4, njih pedeset sedmoro obrazovnog profila turistički tehničar, u pratnji troje nastavnika, i ove godine imali su priliku da profesionalnu praksu obave u hotelima na Staroj planini.

Raspoređeni po grupama, učenici su teorijska znanja stečena u školi iz predmeta agencijsko i  hotelijersko poslovanje, a iz oblasti obavljanja recepcijskih poslova i organizovanja skupova u hotelu, primenili u praksi.

Praksa je realizovana u hotelu i spa „Stara Planina“,  hotelu „Babin zub“ i Planinarskom domu „Midžor” u periodu od sedmog juna do drugog jula.

Zahvaljujući stručnosti i ljubaznosti rukovodstva i osoblja hotela, učenici su stekli  praktična znanja koja će im pomoći kako u budućem školovanju, tako i u radu u profesiji za koju su se opredelili.

U Tehničkoj školi se nadaju  da će ova uspešna i obostrano korisna poslovna saradnja biti nastavljana i u narednom periodu,  jer je od izuzetnog značaja za učenike.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt