FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Uskoro početak radova na putu Zaječar – Knjaževac

10/08/2020
put8
Kako navode u JP Putevi Srbije, trenutno se gradi asfaltna baza, kao priprema za početak rehabilitacije puta Zaječar – Knjaževac.

Krajem avgusta počeće radovi na pojačanom održavanju državnog puta I B reda broj 35, saopšteno je iz Javnog preduzeća Putevi Srbije. Reč je o deonici puta Zaječar – Knjaževac u dužini od 24,34 kilometra, a radi se u sklopu projekta rehabilitacije puteva i unapređenja bezbednosti saobraćaja, koji se finansira iz sredstava Evropske banke za obnovu i razvoj.

Planom radova, između ostalog, predviđena je izgradnja jednog kružnog toka, pešačkih staza, autobuskih stajališta, pristupnih puteva i odmorišta. Vrednost radova je 12 i po miliona evra, rok za završetak je 18 meseci, a izvođač radova je „Integral inženjering“ iz Laktaša.

U „Putevima Srbije“ dodaju da,  dok budu trajali radovi neće biti prekida u odvijanju saobraćaja, ali će biti preduzeto sve za njegovo bezbedno odvijanje i obavljanje radova.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt