FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Uspešno organizovana još jedna akcija dobrovoljnog davanja krvi

22/08/2019
davanje krvi 8
Pozivu Crvenog krsta Knjaževac i niške Službe za transfuziju danas se odazvao veliki broj sugrađana i dobrovoljno dao krv. Rezultat avgustovske akcije – 55 prikupljenih jedinica dragocene tečnosti.

Još jednu u nizu akcija dobrovoljnog davanja krvi danas su u knjaževačkom Domu kulture zajedno organizovali Crveni krst Knjaževac i Zavod za transfuziju krvi Niš.
“Akcija protiče u najboljem redu, odziv Knjaževčana za sada je odličan. Prethodnog meseca imali smo izvanrednu akciju, poštoje krv dalo više od 80 vaših sugrađana. Nadam se da ćemo saradnju u sličnom obimu nastaviti i do kraja godine”, kaže dr Mirjana Todorović Simović iz Zavoda za transfuziju krvi Niš.
Pozivu se, uobičajeno, odazvao veliki broj sugrađana, tako da je rezultat avgustovske akcije 55  prikupljenih jedinica krvi. Organizatori, uz zahvalnost svim davaocima, poručuju da narednu akciju planiraju za kraj septembra.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt