FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Veliki uspeh mladih fudbalera

17/02/2020
deca 8
Knjaževački mališani osvojili su prvo mesto na turniru koji je u Zaječaru organizovala Škola fudbala FK Timok.

U organizaciji Fudbalskog kluba Timok, u subotu, 15. februara, u Zaječaru je održan Prvi zimski turnir u malom fudbalu za početnike, igrače rođene 2012. godine. Na takmičenju je učestvovalo ukupno šest ekipa, a četiri najuspešnije plasirale su se u polufinale.

Veliki uspeh na turniru ostvarili su predstavnici Škole fudbala Fudbalskog kluba Knjaževac. Najpre su u polufinalu bili bolji od ekipe Pinkum iz Velikog Gradišta sa 1:0, a zatim su istim rezultatom, u finalu savladali vršnjake Timoka. Najznačajnije pojedinačno priznanje takođe je završilo u rukama Knjaževčana – za najboljeg igrača turnira proglašen je Uroš Denić

Zanimljiv podatak je da su u prvoj fazi, u takmičenju po grupama, knjaževački predstavnici bili vrlo efikasni, ostvarili su gol razliku 12:1.

Treće mesto na turniru osvojio je Pinkum iz Velikog Gradišta, a četvrti su bili mališani iz Škole fudbala 28. jun iz Gračanice.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt