FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Veliki uspeh Plesne škole “Honey” na “Danima igre” u Beloj Palanci

02/07/2019
ples2
 Na 35. Republičkom Festivalu umetničke igre mladih "Dani igre",  koji je proteklog vikenda održan  u Beloj Palanci, članice Plesne škole "Honey" iz Knjaževca ostvarile su izuzetne rezultate.

Pod rukovodstvom koreografa Valentine Muslije Bogojević,  u konkurenciji preko hiljadu plesača iz cele zemlje, knjaževačke devojčice zauzele su 3. mesto u kategoriji nižeg starosnog uzrasta, drugo i peto mesto u kategoriji srednje uzrasne grupe, dok su članice ove škole, u kategoriji odraslih, osvojile vicešampionsko mesto.

Festivala umetničke igre mladih “Dani Igre” predstavlja prezentaciju stvaralaštva dece i omladine u oblasti umetničke igre kojom se izražava određena ideja primerena uzrastu izvođenja, i podrazumeva klasičan, moderan, džez balet, savremenu igru, šou dens i hip-hop.

 

Vredno spomena je  da plesna škola “Honey” radi pri knjaževačkom Domu kulture i godinama unazad niže uspehe, kako na domaćim, tako i na internacionalnim takmičenjima.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt