FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Zabranjene posete domovima za stare

30/06/2020
dom katarina 8
Posete socijalnim ustanovama, uključujući i domove za stare, zabranjene su do smirivanja epidemiološke situacije, odlučilo je Ministarstvo za rad.

U skladu sa svojim nadležnostima Ministarstvo za rad, boračka i socijalna pitanja nastaviće da aktima i instrukcijama nalaže i obaveštava ustanove socijalne zaštite na području Republike Srbije u vezi sa zaštitom od korona virusa.

“I u narednom periodu zadržaćemo nadležnost da donosimo odluke o preduzimanju mera za zaštitu od covida 19. Instrukcija od 9. juna ove godine koja definiše organizovanje poseta u ustanovama i organizacijama, privremeno se stavlja van snage počev od jučerašnjeg dana, 29. juna, a do poboljšanja epidemiološke situacije u zemlji”, navodi se u sapštenju resornog Ministarstva.

O ponovnom početku primene Instrukcije koja definiše posete korisnicima na smeštaju javnost će biti blagovremeno informisana.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt