FKMS RADIO KNJAŽEVAC

“Zaposleni po meri vašeg biznisa”

27/07/2020
zp8
U okviru programa "Znanjem do posla" objavljen je novi poziv za poslodavce, saopštio je Timočki klub.

U okviru poziva pruža se finansijska i tehnička podrška poslodavcima za organizovanje obuka na radnom mestu za mlade koji traže zaposlenje.

Za sve detalje poziva za Nišavski okrug (Aleksinac, Ražanj i Svrljig) i Zaječarski okrug (Knjaževac, Soko Banja, Boljevac i Zaječar) zainteresovani se mogu obratiti Timočkom klubu, koji je lokalni partner za ova dva okruga i navedene gradove.

Više informacija o samom programu možete dobiti na sajtu www.znanjemdoposla.rs

Program ”Znanjem do posla” pokrenut je 2015. godine sa misijom da poboljša izglede mladih na tržištu rada u Srbiji kroz unapređenje politika u oblasti zapošljavanja mladih i relevantnog zakonskog okvira i razvoj veština i znanja koje poslodavci traže.

Program ”Znanjem do posla” finansijski je podržan od vlada Švajcarske i Srbije, a realizuje se u saradnji sa ministarstvima u srpskoj vladi, Nacionalnom službom za zapošljavanje i Privrednom komorom Srbije.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt