FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Zavod za javno zdravlje: Još 8 novoobolelih u Knjaževcu

30/07/2020
korona-virus 8
Ukupan broj pozitivnih na korona virus na podrujčju knjaževačke opštine je 142, saopštio je Zavod za javno zdravlje Timok Zaječar.

Zavod za javno zdravlje Timok Zaječar saopštio je podatke o epidemiološkoj situaciji na području opštine Knjaževac zaključno sa 28. julom.

Od početka pandemije ukupno su urađena 1533 testa na kovid 19. Za 1467 testova rezultat je završen, za 66 uzoraka još uvek nije, dok je za 11 uzoraka neophodno ponoviti testiranje.

Broj pozitivnih na korona virus u opštini Knjaževac je 142 i u odnosu na prethodni izveštaj evidentirano je 8 novoobolelih – 6 žena i 2 muškarca, starosti od 31 do 83 godine života.

Na području knjaževačke opštine pod nadzor je stavljeno ukupno 389 osoba, a 41 pacijent izlečen je od kovida 19, navodi se u izveštaju Zavoda za javno zdravlje Timok Zaječar.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt