FKMS RADIO KNJAŽEVAC

ZC Knjaževac: U subotu preventivni pregledi sluha u ORL ambulanti

20/03/2019
673ce2856cd8e4ee322b030562d20797-hero
Ministarstvo zdravlja je poslednjih nekoliko dana u cijeloj Srbiji pokrenulo veliku akciju preventivnih pregleda kada je sluh u pitanju. Ovim preventivnim pregledima pridružio se i Zdravstveni centar Knjaževac u kome će se, ove subote, 23. marta, obavljati pregledi u ORL ambulanti u vremenu od 8-12 časova..

Poslednjih godina u medicini se pridaje veliki značaj preventivnim pregledima.

Jedna od akcija koju sprovodi Ministarstva zdravlja jeste i akcija preventivnih pregleda sluha gde se mogu pregledati svi građani, oni koji nemaju, sumnjaju da imaju ili zaista imaju oštećen sluh. Za preglede koji će se obavljati u subotu, građanima nije potreban uput izabranog lekara, kao ni zdravstvena knjižica, ukoliko istu, ne poseduju.

Inače, svi građani bi trebali da bar jednom u šest meseci preventivno obave sistematski pregled i na taj način prekontrolišu svoje zdravlje,  te na vreme otkriju neki zdravstveni problem i pristupe lečenju, kako ne bi imali veće komplikacije.

 

 

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


KontaktNajnovije vesti