FKMS RADIO KNJAŽEVAC

ZC Knjaževac: Vakcinacija protiv gripa počinje u sredu

14/10/2019
30091-vakcina4
Knjaževački Dom zdravlja od srede, 16. oktobra otvoriće svoje ordinacije građanima koji bi da prime vakcinu protiv sezonskog gripa. U ovoj zdravstvenoj ustanovi kažu da se ona preporučuje najmlađim i najstarijim sugrađanima.

U Domu zdravlja kažu da su vakcine stigle i da ih ima dovoljno, a svi koji bi da se na vreme zaštite od gripa u ovu ustanovu mogu da se jave od srede.

Vakcinacija će se obavljati u vremenu od 08:00 do 12:00 sati, u prostorijama Službe za zdravstvenu zaštitu  odraslog stanoviništva – Službe opšte medicine (na spratu, ordinacija broj 4) .

Vakcinisanje se preporučuje:

Osobama starijim od 6 meseci, osobama koje boluju od hroničnih poremećaja plućnog i kardiovaskularnog sistema, kao i metaboličkim poremećajima (uključujući pre svega šećernu bolest), poremećaj bubrega, osobe sa oslabljenim imunitetom; osobama starijim od 65 godina; osobama smeštenim u zdravstvenim i gerontološkim centrima; ustanovama socijalne zaštite; zaposlenim u zdravstvenim ustanovama i javnim službama – kažu u Domu zdravlja.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt