FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Zvanično: Caki pravi najbolju rakiju

28/10/2019
vir 8
Knjaževčanin Slavomir Tošić apsolutni je pobednik Festivala rakije u Pančevu „Rakija i rakijaši 2019“; uz to, naš sugrađanin osvojio je i prvo mesto u kategoriji šljivovice.

Na upravo završenom drugom po redu međunarodnom Festivalu rakije „Rakija i rakijaši 2019“ pobedio je Slavomir Tošić iz Knjaževca. Jedno od najvećih ocenjivanja alkoholnih pića u regionu okupilo je u Pančevu učesnike iz osam zemalja, a za titulu najbolje rakije konkurisalo je ukupno 436 uzoraka.

Pored trijumfa u „apsolutnoj kategoriji“, odnosno nagrade za najbolju rakiju čitavog festivala, naš sugrađanin Slavomir Tošić osvojio je prvo mesto i u kategoriji šljivovica.

Izuzetan nastup knjaževačkih predstavnika na Festivalu u Pančevu upotpunilo je treće mesto koje je osvojila šljivovica Poljoprivrednog gazdinstva Marković.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt