FKMS RADIO KNJAŽEVAC

“Zvuci trube sa Timoka” 27. i 28. juna u Knjaževcu

25/06/2019
trube
Po šesti put začuće se "Zvuci trube sa Timoka", 27. i 28 . juna u Knjaževcu. Na platou, ispred Doma kulture, u četvrtak,  u 20 časova je svečano otvaranje manifestacije koja promoviše kulturne i ljudske resurse i gastronomiju opštine Knjaževac.

U četvrtak, 27. juna, program počinje u 18:30 revijom starovremenskih vozila,  u organizacija udruženja  Ljubitelja starovremenskih vozila Knjaževac.

Potom će u  holu Doma kulture biti otvorena izložba “Tradicija trube na Timoku”.

Svečano otvaranje i početak manifestacije zakazan je za u 20:00. Prve večeri nastupiće Marko Luis, trubački orkestri Marka Trnavca i Dragana Pavlovića, knjaževački orkestar Barka brass band, koji je u na takmičenju u Guči osvojio majstorsko pismo.

Drugog dana, 28.  juna, publici će se predstaviti orkestar Dejana Lazarevića i Kristijana Trajkovića, kao i trubački orkestar iz susedne Bugarske – Berkovska duhovna muzika. Pred domaćom publikom nastupiće i orkestar  “Dar mar” iz
Knjaževca. Iste večeri, članovi Organizacije sportskih ribolovaca pripremaće i deliti riblju čorbu  posetiocima.

Manifestaciju “Zvuci trube sa Timaoka” i ove godine organizuju Opština Knjaževac , TOO Knjaževac i Udruženje trubača “Zvuk” iz Knjaževca

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt