FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Besplatna prekvalifikacija za nezaposlene

29/12/2020
raris 8
Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije objavila je javni poziv za besplatno učešće u Programu profesionalnih obuka za nezaposlene.

Program profesionalnih obuka za nezaposlene realizuje se u okviru projekta „Veštine za poslove – Unapređivanje prilika za zapošljavanje i socijalnu inkluziju marginalizovanih grupa kroz poboljšanje poslovnog okruženja u Istočnoj Srbiji“, koji finansira Kraljevina Norveška kroz projekat „Norveška za vas – Srbija“, a koji implementira Regionalna razvojna agencija „Braničevo-Podunavlje“ u partnerstvu sa Regionalnom agencijom za razvoj Istočne Srbije – RARIS.

Program će biti realizovan za ukupno 80 polaznika, za koje će obuka biti besplatna, dok polaznici snose eventualne prateće troškove (hrana, troškovi puta i slično). Nakon završetka procesa prijava, biće formirane grupe i definisane lokacije na kojima će se realizovati pojedine obuke, o čemu će svi prijavljeni biti obavešteni.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt