FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Bibine nagrade i priznanja

03/12/2020
bibi_large 8
Na virtuelnoj pozornici Manifestacije dečjeg stvaralaštva „Čarobne police Bibi Slikovčice 2020“ Narodna biblioteka „Njegoš“ uručila je saradnicima nagrade i priznanja za doprinos realizaciji programa Manifestacije i podršku stvaralaštvu dece i mladih.

Priznanje „Najbolji čika Branin đak“, osnovano u čast svestranom umetniku Brani Cvetkoviću, dodeljeno je muzičkom umetniku i pedagogu Vladislavu Dopuđi, domaćinu „Čarobnih polica 2020“.

Priznanje „Bibina čarobna polica“ za doprinos stvaralaštvu dece i mladih pripalo je ovogodišnjim gostima Manifestacije, bibliotekarima Milici Matijević i Elizabeti Georgiev, piscima za decu Vladimiru Andriću i Branku Stevanoviću, slikarima Radetu Ristiću i Dragoslavu Živkoviću, fotografu Saši Milutinoviću, snimatelju Bobanu Radivojeviću, Ljiljani Mihajlović iz Udruženja „Izvor“, novinaru i snimatelju Draganu Ristiću.

Peta Manifestacija dečjeg stvaralaštva „Čarobne police Bibi Slikovčice“ organizovana je uz podršku knjaževačkih ustanova obrazovanja i kulture i pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije i Opštine Knjaževac.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt