FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Hotel Stara planina sertifikovan od kovida

28/12/2020
sp 8
Objekat na Jabučkom ravništu jedan je od 92 hotela u srpskim planinskim centrima koji su dobili sertifikate o bezbdonosnim merama od kovida 19.

Zbog aktuelne epidemiološke situacije i maksimalne bezbednosti gostiju u planinskim centrima sertifikovana su ukupno 92 hotela na Kopaoniku, Zlatiboru, Divčibarama, a među njima je i hotel „Stara planina“ na Jabučkom ravništu.

Gosti mogu biti sigurni kada je reč o merama zaštite od kovida – na ulazu su dezobarijere, čekiranje je beskontaktno, putem aplikacije na mobilnom telefonu, osoblje poslužuje goste poštujući sve propisane epidemiološke mere, a stolovi su na propisanoj distanci od dva metra.

Iz Poslovnog udruženja hotelsko-ugostiteljske privrede kažu da je popunjenost hotela na planinama veća od 50% i uglavnom je reč o domaćim gostima.

Iako je bilo najava dolaska stranih turista iz Mađarske, Poljske, Turske, Grčke koji su najviše bili zainteresovani za zimski odmor na Staroj planini i Kopaoniku, veliki broj njih otkazao je dolazak zbog karantina i drugih propisanih mera u njihovim zemljama, navodi portal Stara planina Babin zub info.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt