FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Knjaževački odbornici 18. decembra o budžetu i lokalnim komunalnim taksama

16/12/2020
skupština korona 8
Sednica Skupštine opštine Knjaževac, 10. po redu, zakazana je za petak, 18. decembar.

Među najvažnijim tačkama, koje će se u petak naći pred odbornicima, jeste Odluka o budžetu opštine Knjaževac za 2021. godinu, sa Kadrovskim planom za narednu godinu. Odbornici lokalnog parlamenta odlučivaće o Predlogu odluke o osnivanju slobodne zone u Knjaževcu. Na dnevnom redu biće izmena i dopuna Odluke o lokalnim komunalnim taksama. Razmatraće se program, izmena i dopuna poslovanja, kao i program subvencionisanja Agencije za razvoj opštine Knjaževac za 2020. godinu.
Pred odbornicima će se naći i Predlog rešenja o imenovanju direktora Doma kulture. Odbornici će se izjasniti vezano za tri komisije: biće reči o izmeni rešenja o obrazovanju komisije za koordinaciju inspekcijskog nadzora nad poslovima iz izvorne nadležnosti opštine Knjaževac, o predlogu rešenja o imenovanju Izborne i Drugostepene komisije za sprovođenje izbora u mesnim zajednicama.

Sednica lokalnog parlamenta održaće se u velikoj sali Skupštine opštine sa početkom u 10 sati

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt