FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Miloš Stojanović – novi predsednik Timočanina

18/12/2020
20201217_131441
Juče je održana vanredna sednica Skupštine FK Timočanin, na kojoj je, nakon ostavke prethodnog predsednika kluba, Slaviše Jevtića, odabran novi vršilac ove dužnosti. Za novog predsednika kluba jednoglasno je odabran Miloš Stojanović, internacionalac i nekadašnji igrač Timočanina.

‘’Imam u planu da stabilizujemo mlađe kategorije. Da to podignemo na viši nivo, kako bismo napravili igrače koji će doći do prvog tima i napraviti karijeru, ako Bog da, i bolju od mene.’’

Akcenat je, ovoga puta stavljen na mlade igrače iz Knjaževca. Kako ističe Stojanović, cilj je smanjenje dolazaka igrača sa strane, kako bi u klubu igrao što veći broj knjaževačke dece, što bi, automatski privuklo u velikom broju i publiku iz našeg grada, a Timočanin što boljim rezultatima ponovo postao glavna tema razgovora, baš kako je to nekada bilo.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt