FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Osam PCR i šest antigen pozitivnih testova

25/12/2020
lab8
Zavod za javno zdravlje Timok Zaječar saopštio je da je na području Knjaževca u prethodna 24 časa evidentirano ukupno desetoro pozitivnih na korona virus.

U referentnu laboratoriju 24. decembra upućeno je 10 PCR testova osoba sa prebivalištem na teritoriji Knjaževca. Rezultati su gotovi za 9, dok je jedan test na čekanju. Od pristiglih rezultata, evidentirane su 4 osobe pozitivne na korona virus, tri ženskog i jedna muškog pola, starosti od 8 do 51 godine. Kada je reč o PCR testovima čije je mesto uzorkovanja Zdravstveni centar Knjaževac, urađeno je 9 testova, rezultati su gotovi za 8, a od njih su 4 pozitivna.

Urađeno je i 47 antigen testova od kojih je 6 bilo pozitivno. Presek stanja za PCR i antigen testove urađen je jutros u 9 časova i odnosi se na prethodna 24 časa, navodi se u izveštaju Zavoda za javno zdravlje Timok Zaječar.

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt