FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Planovi razvoja opštine Knjaževac na javnoj raspravi

22/12/2020
knjaževac 8
Opština Knjaževac uputila je na javnu raspravu nacrte Strategije razvoja Knjaževca od 2021. do 2025. godine i Nacrt plana razvoja opštine.

Ovi dokumenti dostupni su na zvaničnom sajtu pšštine Knjaževac (www.knjazevac.rs), a svoje sugestije u predloge građani mogu da daju elektronskim putem na adresu:  milan.jelenkovic@knjazevac.rs  najkasnije do petka, 25. decembra.

Strategija i Plan razvoja opštine Knjaževac urađeni su kroz projekat Reforma lokalnih finansija II u Srbiji (RELOF 2), koji je podržan od strane Vlade Švajcarske.

Plan razvoja opštine Knjaževac za period 2021 – 2027 je sveobuhvatni dugoročni dokument razvojnog planiranja, koji definiše prioritetne ciljeve razvoja i mere kojima će se ti ciljevi postići. Svrha ovog dokumenta je da prepozna razvojne probleme opštine, definiše razvojne ciljeve i mere uzimajući u obzir optimalno korišćenje postojećih resursa i potencijala koji će omogućiti uravnotežen, održivi i kvalitetniji razvoj opštine kao celine.

Strategija razvoja opštine Knjaževac 2021 – 2025. direktno proističe iz Plana razvoja i predstavlja dogovor o razvoju politika lokalnog ekonomskog razvoja uz unapređenje infrastrukturnih sistema i očuvanje životne sredine, što je u skladu sa definisanim prioritetnim ciljevima, kakvi su
dostojanstven rad i održivi ekonomski rast uz inovacije u oblasti privrede, i unapređenje infrastrukturnih sistema uz održivo upravljanje i očuvanje životne sredine.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt