FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Poziv za učešće na trideset sedmom likovnom konkursu „Železnica očima dece 2020.“

29/11/2020
znak_zeleznica_ocima_decel
„Železnice Srbije“ ad i Železnički muzej pozivaju i ove godine sve đake i predškolce da učestvuju na 37. tradicionalnom likovnom konkursu „Železnica očima dece 2020“.

Železnica je uvek bila simbol ljudskih veza, saradnje i prijateljstva i kao takva neiscrpna je inspiracija umetničkog likovnog stvaralaštva. Osnovni cilj konkursa je da se sačuva bar deo dečjih misli vezanih za doživljaj pruge, vozova i ljudi na železnici.

I ove godine, u nešto izmenjenim uslovima zbog epidemiološke situacije izazvane virusom korona, želja je da se očuva kontinuitet i višedecenijska tradicija organizovanja ovog jedinstvenog železničkog likovnog konkursa.

Pravo učešća na likovnom konkursu imaju deca uzrasta do 14 godina, a rok za prispeće radova je 4. decembar 2020. godine.

Sve dodatne informacije, kao i propozicije konkursa, možete pogledati na linku- www.zeleznicesrbije.com/zeleznica-ocima-dece

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt