FKMS RADIO KNJAŽEVAC

Saopštenje “Standarda”: Do kraja dana normalizacija vodosnabdevanja

30/12/2020
jkp 8
Posle prevezivanja magistralnog cevovoda došlo je do pražnjenja sistema, zbog čega viši delovi grada imaju problema sa vodosnabdevanjem; normalizacija se očekuje do kraja dana.

„Dana 29.12.2020. godine izvršeno je planirano prevezivanje novoizgrađenog magistralnog cevovoda od Sinjeg Vira do Banjice i njegovo puštanje u rad čime su eliminisani značajni gubici na cevovodu od Sinjeg Vira do Knjaževca.

Obzirom da je prethodnih dana bila izuzetno loša hidrološka situacija i da je prekinuta isporuka vode u sistem vodosnabdevanja u periodu od 10 – 18 časova došlo je do potpunog pražnjenja celokupnog sistema vodosnabdevanja.

Od 18 časova 29.12.2020. godine se neprekidno pumpa maksimalna količina vode u sistem vodosnabdevanja, ali još uvek nije normalizovano vodosnabdevanje kod pojedinih korisnika u višim delovima grada.

Očekujemo poboljšanje vodosnabdevanja u toku dana, a normalizaciju u noćnim satima.

Molimo korisnike za razumevanje i izvinjavamo se zbog nepredviđene situacije, kao i da i dalje racionalno koriste vodu dok svi korisnici ne dobiju vodu.

Takođe sve kvarove na vodovodnim linijama i u šahtama korisnika prijaviti dežurnim službama na telefon 019-731-190“, navodi se u saopštenju Javnog komunalnog preduzeća „Standard“.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Obavezna polja *


O nama

FKMS radio Knjaževac u najvećem delu svog programa afirmiše stvaralaštvo mladih, prateći kulturna dešavanje oko samog Festivala Kulture Mladih Srbije, ali i aktuelne dnevne informacije iz Knjaževca i okoline.
Radio se u etru emituje na 100 MHz FM.


Kontakt